За нас


      Като страстни почитатели на виното, ние създадохме магазин-boutique , за да предложим на любителите на Бакхусовата  напитка максимално разнообразие от необходимите аксесоари, съпътстващи съхранението, сервирането и консумацията й.

      Не е тайна, че дребните и на пръв поглед незначителни допълнения, подходящо използвани, не само внасят естетика, но до голяма степен притежават  способността да подчертаят и обогатят качествата на виното. Водейки се от тази идея, ние си поставихме за цел да разкрием „инструментите", които могат да насочат сетивните ни органи да усетят по-пълно насладата, която ни поднася напитката на боговете.

      Нашето желание е да задоволим нуждите както на ценители и професионалисти, така и на начинаещи вино-ентусиасти. Асортиментът ни включва всичко необходимо за оборудване на избени помещения - специализирана климатизация, стелажи и др. За любителите, които не разполагат с достатъчно пространство, предлагаме витрини с контрол на температурата и влагата за съхранение на вино при оптимални условия в дома или ресторанта. 

      Голяма част от висококачествените аксесоари са изключително подходящи както за лични, така и за корпоративни подаръци, като върху тях може да бъде поставен фирмен знак. 

       Всички продукти сме подбрали много прецизно, а доставчиците ни са световни лидери в съответния сектор. Нашият професионален екип е винаги на разположение при необходимост от информация или консултация, както и с готовност за изготвяне на проекти за цялостно оборудване.

Studio ITTI

Web Based Solutions